Hoe ga ik web development gebruiken bij coaching?

Wat ik niet ga doen is het coachen van web developers. Misschien komt dat in de toekomst wel op mijn pad, maar het is niet mijn directe doelstelling.

Ik ga ook geen coaching app ontwikkelen, omdat daar niet in geloof. Coaching gaat over interactie tussen mensen en niet tussen mens en machine.

We like you. Too :)

Mijn doel is eigenlijk heel eenvoudig, namelijk het ontwikkelen van online producten voor coaches.

Als life coach richt ik mij op een positieve verandering bij mensen. Ik ga er hierbij vanuit dat mensen zelf de invulling geven aan de route naar verandering. Dit doe ik dit door bewustwording, het vergroten van zelfvertrouwen en het exploreren, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden.

Coaches hebben veel gesprekken met mensen, waarbij een arsenaal aan tools wordt gebruikt. Ook in de backend vinden veel processen plaats. Ik denk hierbij aan administratie, clientmanagement, samenwerking, marketing/communicatie, automatisering. Deze opsomming is een soort braindump van mij. Dit heb ik nog niet goed op een rij staan.

In eerste instantie ga ik me richten op mijn eigen website en ik ga daar in de loop van de tijd alle gewenste functionaliteit aan toevoegen. Het leuke is dat ik dan ontwikkelaar en gebruiker tegelijk ben. Natuurlijk ga ik proberen of ik andere coaches kan vinden om het gebruiken, zodat er ook kritisch gekeken kan worden naar de ontwikkeling.

Eventueel wil ik in de toekomst ook een app ontwikkelen die coaches kunnen gebruiken in de dagelijkse praktijk.

Genoeg mogelijkheden dus. Heb jij ook ideeën en/of opmerkingen neem dan contact met me op. Wie weet kunnen we samenwerken aan het ontwikkelen van een hele mooie tool!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.