Anonieme Coach over stoppen met drinken

Op dit moment ben ik bijna klaar met de website anoniemecoach.nl Dit is de dienst die ik ga leveren. De tekst van de voor pagina is klaar en is als volgt:

Praten over een probleem met alcohol is moeilijk. Of het nu gaat om een probleem dat je zelf hebt, iemand uit je omgeving of een werknemer. 

In je gedachten heb je meer te verliezen dan te winnen. Je maakt je zorgen over je relatie met je directe omgeving, je reputatie of je naam als goede werkgever. Iedere betrokken partij heeft zo zijn eigen motivaties om te zwijgen. 

Oplossingen blijven door de stilte vaak uit en het drinken wordt steeds heftiger. Stoppen met drinken wordt steeds moeilijker.

Doorbreek deze cirkel van schaamte, angst en nog meer drinken door steeds groter wordende problemen.

Neem contact met me op. Ik beloof je dat het eerste telefoontje al een enorme opluchting zal brengen. Er is heel veel mogelijk op weg naar een normaal en gezond leven. Door middel van een coachingstraject zul je ontdekken dat het meeste al in jezelf zit. 

Het is nog gemaakt me een website maker, maar dit wil ik gaan migreren naar mijn eigen servers. Het grote voordeel van deze website maker is dat het perfect past bij de opmaak die ik voor ogen had en er ook geen cookies zijn. Ga er eens kijken en laat me weten wat je vindt. Mocht je coaching nodig hebben kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.